Hjem » Terapi

Terapi

Samtaleterapi kan hjælpe dig med at finde en hensigtsmæssig måde, at forholde dig til dit liv på.

Det kan hjælpe dig til at forstå dig selv bedre, og give dig indsigt i de handlinger, mønstre og relationer som du har.

TERAPI HOS MIG

Måske er du usikker på hvad terapi kan og hvorfor du skal vælge mig? Jeg vil nævne nogle af de fordele et forløb hos mig, vil give dig.

Læs mere her

INDIVIDUEL TERAPI

Terapi handler om, at du finder ind til kernen i dig selv og bliver bedre til at være dig! Terapien tager altid udgangspunkt i dig og den situation du står i lige nu.

Læs mere her

PARTERAPI

I parterapien vil jeg guide processen og tale med hver enkelt af jer, mens I sidder sammen og der vil være dialog jer imellem.

Læs mere her

Mange af vores handlingsmønstre har vi med fra vi var børn. Vi lærte at handle og opføre os på en bestemt måde, for at passe ind i familien. Desværre fungerer disse handlingsmønstre og strategier ikke så godt i vores voksne liv. Derimod er de og er ofte skyld i, at vi havner i situationer, som vi slet ikke ønsker.

Men selvom vi oplever det igen og igen, er vi ikke i stand til at ændre det, da vi ikke selv er klar over vores handlingsmønstre. Det kræver indsigt at ændre på så fastgroede strategier, men dét kan den terapeutiske samtale hjælpe dig med.

I terapi er der ingen følelser, der er forkerte, men der er mange måder at forholde sig til følelser på og nogle er mere brugbare end andre. Så følelserne er der ikke noget galt med, men terapien kan lære dig at tænke og handle anderledes og dermed skabe balance i det du synes er svært. Ligeledes vil du få indsigt i dine mønstre, handlinger og relationer og hjælp til at gøre noget ved dem – hvis det er dét du vil?